Sc UPC 58MM FTTH-Vezel Optische Snelle Schakelaars kiest Wijze 30N uit

Plaats van herkomst China
Merknaam Focus Infra or OEM
Modelnummer SC UPC
Min. bestelaantal 500st
Prijs Negotiable
Verpakking Details 50pcs/PP DOOS, 200pcs/bag
Levertijd 15 Dagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 3000000per per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Productnaam 58MM van de het Hulpmiddel Koude Schakelaar van Sc UPC Single-Mode FTTH Vezel Optische Snelle Connne Modelnummer SC/UPC
Toevoegingsverlies ≤0.2dB Type Singlemode
De diameter van de kostuumkabel 0.9/2.0/3.0mm Toepassing Het Netwerk van FTTH FTTB FTTX
Treksterkte 30N gebruik datacentrum
Hoog licht

Singlemode Vezel Optische Snelle Schakelaars

,

De Snelle Schakelaars van Sc UPC FTTH

,

30N vezel Optische Snelle Schakelaars

Laat een bericht achter
Productomschrijving

58MM van de het Hulpmiddel Koude Schakelaar van Sc UPC Single-Mode FTTH Vezel Optische Snelle Connnector

 

 

Beschrijving

 

58MM van het de Wijzeftth Hulpmiddel van Sc UPC is de Enige Koude Schakelaar, die ook als de Vezel Optische Schakelaar van de Gebiedsbeëindiging of Snelle Schakelaar wordt bekend, een innovatieve vezel optische schakelaar die voor snelle en gemakkelijke installatie wordt ontworpen. De schakelaar elimineert de behoefte aan epoxy en het oppoetsen, makend het efficiënt en geschikt.

Deze schakelaar kenmerkt een uniek ontwerp met een gepatenteerd mechanisch lichaam dat een in de fabriek geïnstalleerd vezeluiteinde en een pre-opgepoetste ceramische metalen kap bevat. Dit ontwerp staat assemblage ter plaatse toe, verhoogt de flexibiliteit van optische aanleg van kabelnettenontwerpen, en vermindert beduidend de tijd die voor vezelbeëindiging wordt vereist.

De Snelle Schakelaarwaaier is populair als betrouwbare oplossing voor optische aanleg van kabelnetten in gebouwen, vloeren en diverse toepassingen zoals LAN (Local area network), kabeltelevisie (Televisie Met gesloten circuit) en FTTH (Vezel aan het Huis).

Door deze field-installable vezel optische schakelaar te gebruiken, kunnen de installateurs vezelbeëindiging sneller en gemakkelijk bereiken zonder het complexe en tijdrovende traditionele methodes epoxy impliceren en het oppoetsen. Dit verbetert efficiency, vermindert installatietijd, en verbetert de flexibiliteit van optische netwerkplaatsingen.

 

 

Toepassing: FTTx die de bedrading in optische materiaalruimten herbouwen

Na types van schakelaar is beschikbaar: SC/PC, FC/PC

 

 

Eigenschap:

 

  1. Snelle en Moeiteloze Beëindiging: Onze schakelaars verstrekken snelle en gemakkelijke beëindiging voor de rechthoekige kabels van de sectieftth daling. Het proces wordt gestroomlijnd en efficiënt, besparend tijd en inspanning tijdens installatie.
  2. Geen het Oppoetsen of Kleefstoffen vereisten: Met onze schakelaars, is er geen behoefte aan het tijdrovende oppoetsen of slordige kleefstoffen. Het beëindigingsproces wordt vereenvoudigd, verzekerend een probleemloze ervaring.
  3. Nauwkeurige Kabellengtebeëindiging: Onze schakelaars staan voor nauwkeurige beëindiging toe aan de nauwkeurige vereiste lengte. Dit verzekert een keurige en aangepaste die installatie, aan uw specifieke behoeften wordt aangepast.
  4. Het heropenen van Vermogen: Onze schakelaars kunnen worden heropend tot vijf keer, toestaand voor aanpassingen of reparaties indien nodig. Deze flexibiliteit voegt gemak toe en verzekert de toekomstige wijzigingen gemakkelijk kunnen worden gemaakt.
  5. Eenvoudige Assemblage met het Hulpmiddel van het Gidsspoor: Onze schakelaars worden ontworpen om gemakkelijk worden geassembleerd gebruikend een hulpmiddel van het gidsspoor. Dit hulpmiddel vereenvoudigt het proces en verzekert nauwkeurige en veilige verbindingen.
  6. Compatibel systeem met Diverse Grootte van de Dalingskabel: Onze schakelaars zijn geschikt voor gebruik met 2.0mm × 3.0mm en 2.0mm × 1.6mm dalingskabels. Deze veelzijdigheid staat voor flexibiliteit in het aanpassen van verschillende kabelgrootte toe.
  7. Gemakkelijke Verrichting, Hoog Succestarief, Levensduur, en Laag Onderhoud: Onze schakelaars zijn gebruikersvriendelijk, verzekerend gemakkelijke verrichting en een hoog succestarief tijdens installatie. Zij worden gebouwd om gebruik te weerstaan op lange termijn, die minimaal onderhoud na verloop van tijd vereisen.

Sc UPC 58MM FTTH-Vezel Optische Snelle Schakelaars kiest Wijze 30N uit 0

Sc UPC 58MM FTTH-Vezel Optische Snelle Schakelaars kiest Wijze 30N uit 1Sc UPC 58MM FTTH-Vezel Optische Snelle Schakelaars kiest Wijze 30N uit 2Sc UPC 58MM FTTH-Vezel Optische Snelle Schakelaars kiest Wijze 30N uit 3Sc UPC 58MM FTTH-Vezel Optische Snelle Schakelaars kiest Wijze 30N uit 4

Sc UPC 58MM FTTH-Vezel Optische Snelle Schakelaars kiest Wijze 30N uit 5